Ateliér U mne

Ateliér U mne

úterý 1. května 2012

Vrecúška

"Babička,prosím ťa, urob mi vrecúško na gormity.."
Tak jsem šila nejen pro staršího Oliverka,ale taky hlavně pro malého Alexe.Ušila jsem jim hezké "vrecúška" a myslím,že byli spokojeni oba dva. Vložila jsem do nich nejen malého gormita,ale taky knížku o gormitech a hlavně tomu mladšímu dárek k narozeninám.












..................................................................................................................................
Bylo, nebylo,.. Na jednom vzádleném ostrově před dávnými časy se zrodil neuvěřitelný příběh o Gormitech. Na ostrově Gorm žili mírumilovní lidé, jenž měli rádi přírodu. Žili pod vedením starého mudrce, který znal tajemné magie v osadě na úpatí spící sopky, která neohrožovala pokojný ostrov. Až jednou hora ukázala svou strašnou sílu. Láva a magma se řítilo ze země do vzduchu. Prosperující země se změnila v černé spáleniště. Z popela a horké lávy povstaly divné příšery, které zformoval pán Magmatu.
A tady jsou omalovánky 


panenky Jarmilka a Jaroslavka







Jaro je tady a v krásných zelených šatičkách přivítaly jaro taky moje panenky.Jedna už odcestovala na Slovensko a druhá čeká na novou majitelku.





Hezké májové dny...:-D

Labutí jezero