Ateliér U mne

Ateliér U mne

pondělí 30. října 2017

K-TRIO 3.-4.11.Festival patchworku

Nádherná a tvořivá atmosféra patchworku Vás okouzlí.Autorky z České republiky a Polska vystaví své patchworkové deky od nejmodernějších trendů,až po klasické provedení.Potěší Vás i  například polštáře,dekorativní ozdoby a oděvní doplňky.Přímo na místě Vám předvedou některé technické postupy a poradí jak na to.Techniku patchworkové tvorby si můžete vyzkoušet sami při  ruční  výrobě vánočních dekorací.Objevíte kouzlo plstění vlny,práci na tkalcovském stavu,ručně vyráběné svíčky a krásné,ručně vyráběné drobnosti,které potěší.
V sobotu budete mít jedinečnou příležitost vidět tvorbu brněnské návrhářky Ivety Nedomové,která představí svou kolekci z přírodních materiálů.
Pokud propadnete kouzlu této techniky,můžete si vyzkoušet a nakoupit pomůcky a materiály,které v běžných obchodech nejsou k sehnání.A jestli nevíte jak na to a chcete se naučit víc,najdete zde i informace,kde se konají odborné kurzy.
Festival ptachworku Vás potěší,na své si přijdou ti,kteří se chtějí něco naučit i ti,kteří si chtějí prohlédnout nádherné výrobky,načerpat tvořivou atmosféru,případně nakoupit dárky pro své blízké.
Navíc pro nadšené příznivce této techniky bude vyhlášená soutěž o nejkrásnější patchworkovou deku.Tři výherci získají zajímavé ceny pro své další činnosti.O nejhezčích výrobcích budou rozhodovat návštěvníci výstavy.






Hezký zážitek přeji
Daška
a ještě fotka od nás ze včerejška,
oblaka se valí nízko nad krajinou

krásné až skoro děsivé
:-D


mějte se príma


1 komentář:

Daniela Bencúrová řekl(a)...

Tak to bude krásna podívaná!
Tam by som oči nechala :-)
Potom niečo odfoť!