Ateliér U mne

Ateliér U mne

neděle 12. dubna 2015

Žít zdravě.

Zdravím vás milé dámy.Je jaro a všude se ozývá ptačí zpěv.Na borovici si udělala hnízdo hrdlička a cukruje a cukruje.
A já jsem si udělala radost a koupila jsem si traktůrek....:-D
Tak teď mixuji "smoothie".
Špenát,mladé kopřivy,květ pampelišky,jablko,mrkev,pomeranč,banán a ještě semínka lněné a slunečnicové.Přidat vodu a už se to točí.

Dobrou chuť.

Byli jsme na procházce a nasbírala jsem plícník lékařský,fialky a petrklíče.Jen trošku,protože čmeláci byli se mne nervozní,že jim beru první potravu.

Babka bylinkářka..:-D


Taky pan M.natrhal kopřivy a máme dnes na oběd špenát.Přidala jsem klasický špenát a cibulku ,kterou jsem chvilku dala na máslo,pak mouku a mléko.A samozřejmě česnek.Byla jsem překvapená,že kopřivy nejsou drsné na chuti.

Ještě zůstalo do mražáku.

Dobrou chuť!
Užijte si hezké jarní počasí!!!
Daška



4 komentáře:

Lenka/Lilienka řekl(a)...

Dáši, takže dobrý? Víš, zrovinka mám už pár dní odložené v peněžence taky na tento mixovací kousek. Láká mě představa, že se projdu zahradou, natrhám co mi milo a s mixérem budu mít navaříno. A taky do hladka rozmixovaná cizrna a slunečnice.. a tak :-)

Daška řekl(a)...

Jojo..umixuje zrníčka.Lněné semínko rozšrotuje úplně.Ještě vymýšlím kombinace.Viděla jsem recepty na blogu u paní Brýdové.Má jich tam dost.

Martia řekl(a)...

Daško -- velmi užitečná věcička :o)
A špenát vypadá velice lákavě....
Přeji krásný den...
Martina

Daška řekl(a)...

Taky přeji hezký den.Špenát byl dobrý.Kdo má rád "tlučené žáby"tak si pochutná. (Ten výraz mám od malého syna kamarádky...:-D )