Ateliér U mne

Ateliér U mne

středa 1. listopadu 2017

Hůlky

Vítám Vás milé dámy i milí pánové!! (Zjistila jsem,že i muži nakouknou na můj blog).
Dnešní téma jsou hůlky.Tak pojmenovala naši sportovní akci kamarádka Zdenka.Začaly jsme chodit kolem komína.To znamená v našem nejbližším okolí.Máme krokoměr,takže se bavíme tím,že naměříme kolik kilometrů jsme ušly a kolik kalorii jsme spálily.No,to není tak podstatné,ale je to zábavné.Taky jsem zjistila,kolik krásných domů a zahrad je v okolí a Zdenka mne zavedla na taková místa,kde jsem ještě nebyla.
Prozatím chodíme každý den,pokud není slota.Každý den nachodíme asi kolem 8km.Včera bylo krásně slunečno a na mobil jsem vyfotila krásné červené a oranžové bobule,asi kaliny a šípky.


krásný podzim
je príma být venku


aplikace mapy.cz v mobilu mi ukáže kudy jsme chodily,kolik kilometrů a za jak dlouho..



Sportu ZDAR..:-D
Daška

3 komentáře:

vyzobaná slunečnice řekl(a)...

Daško, jsem netušila, že jsi takový sportovec. Já většinou cvičím jen doma, teď teda nemůžu, ale doufám, že zase začnu a vlezu na stroje :-) Měj se krásně.

Anonymní řekl(a)...

Daško, máme podobnou aplikaci v mobilu, pak to natáhneme přes net a sdílení, aby dcery viděly co podnikáme s mužem. Je to bezva a baví nás to zrovna tak jak vás. A hůlky jsou moje kamarádky, věk nezastavím. Zdraví Iwka

Daška řekl(a)...

Ahoj děvčata.Dnes jsme urazily opět 8km a teď už sledujeme kondičku,za jak dlouho ujdeme tu trasu.Zítra je pauza -letím na výstavu a šicí babinec!!!